0
7
.
R
O

Automotive!

edotec.ro

Alarma auto analogica Phantom.


Aceasta ofera o configuratie compusa din:
✅ 2 telecomenzi de foarte buna calitate
✅ 1 sirena de 120 db
✅ Cablaj pentru instalare
✅ Led albastru armare
✅ 1 releu
Aceasta are o frecventa de comunicare de 433 Mhz, oferind o raza de actiune de pana la 150 m in condiții optime. De asemenea, ofera monitorizare prin senzor de soc in 2 trepte si cod saritor pentru o protectie antifurt maxima.

Detalii »

Puma

b-mall.ro%20
PUMA este una dintre companiile cele mai importante din lume care produc echipament sportiv. PUMA creeaza si produce incaltaminte, imbracaminte si accesorii si este dedicata sustinerii Pacii, Creativitatii si Sustinerii SAFE. Ramane fidela calitatilor de a fi Cinstit, Onest, Pozitiv si Creativ in deciziile luate si actiunile intreprinse. PUMA incepe in sport si se incheie in Moda. Colectiile Sport Performance si Lifestyle includ categorii precum Fotbal, Alergat, Motorsports, Golf si Sporturi Nautice. Black Lebel cuprinde colaborari cu designeri renumiti, precum Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara si Sergio Rossi. Grupul PUMA detine brandurile PUMA, Tretorn si Hussein Chalayan. Compania, care a fost fondata in 1948, isi distribuie produsele in peste 120 de tari, are mai mult de 9 000 de angajati in intreaga lume si are sedii centrale in Herzogenaurach/Germania, Boston, Londra si Hong Kong.

Detalii »

Ceasuri

watchstyle.ro
Colectia minimalista
Weide-Sport-Ceasuri

Detalii »

Produse pentru copii!

chicco.ro
Cu totii am fost copii si am crescut folosindu-ne de produsele pentru bebelusi
Produse speciale cosmetice care se adreseaza viitoarelor mamici, produse parafarmaceutice (tetine, suzete, biberoane, pompe san, aspiratoare nazale etc.); produse cosmetice speciale pentru nou-nascuti; jucarii acoperind toata gama de varsta de la 0-3 ani; accesorii puericultura (carucioare, scaune auto, premergatoare, scaune masa, etc.); imbracaminte si incaltaminte pentru copii intre 0 si 8 ani.

Detalii »

Haine

originals.ro
cele mai trendy haine, conform ultimelor tendinte din moda.

Detalii »

Pharma

minifarmonline.ro
Game largi de produse farmaceutice, consiliere de frumusete, oferirea de terapii alternative si produse homeopate, dar si eliberarea de retete gratuite si compensate. Vrem ca atunci cand ai nevoie de sfaturi si recomandari profesioniste sa stii ca vei gasi pe cineva pregatit sa te ajute

Detalii »